Recreatie vakbeurs Hardenberg

Eind november staat VKS Schiedam voor het eerst op de recreatie vakbeurs te Hardenberg. Wij verwelkomen iedereen graag op onze stand.

Bestel uw gratis tickets via deze link met registratiecode 61851663.

Op de website van de vakbeurs is laatst onderstaand bericht geplaatst.

VKS Schiedam stelt zich voor;

Voor VKS Schiedam is 2018 het jaar waarin wij voor het eerst met onze eigen productlijn in de recreatietechniek actief zijn. Wij zijn al een tijdje actief in deze branche met ons kentekenherkenningssysteem, maar bieden meer dan dat. Wij bieden totaaloplossingen voor parkeervraagstukken, toegangsbeheer, signing en veiligheid.

U zou ons al kunnen kennen van onze activiteiten in de parkeertechniek, waarbij wij voor leveranciers van parkeermanagement systemen zowel op straat als op afgesloten terreinen onze werkzaamheden uitvoeren. Dit doen wij door de gehele BENELUX op meer dan 800 locaties per jaar. Hierdoor beschikken wij over ruime ervaring en de juiste kennis om onze klanten te helpen.

Tijdens Recreatie Vakbeurs willen wij de mensen uiteraard graag kennis laten maken met onze oplossingen, maar ook met ons bedrijf. Als bedrijf is ons motto “een tevreden klant is een terugkerende klant”. Hierdoor geven wij altijd advies op maat over wat voor u de best mogelijke oplossing is. Daarnaast wordt onze flexibiliteit en snelle service al jaren gewaardeerd door onze klanten.

Wij willen ook de bezoekers van de beurs hiermee kennis laten maken. Graag tot ziens!