Samenwerking VKS, TSWG en Scheidt & Bachmann

VKS Schiedam is een samenwerking aangegaan met TS wayfinding group en Scheidt & Bachmann. VKS Schiedam is door beide bedrijven geselecteerd als betrouwbare  partner voor installatiewerk, onderhoud en service aan de producten van beide bedrijven. Beide partijen zullen hun producten aanbieden, waarbij VKS Schiedam als installateur zal fungeren. We zijn erg blij met deze samenwerking en denken dat de samenwerking alle partijen helpt om hun klanten efficiënter te kunnen bedienen. Wij zien deze samenwerking als een mooie mogelijkheid om onze klantenportefeuille uit te breiden, waarbij we onze kennis en ervaring kunnen inzetten om nog meer klanten tevreden te stemmen met onze diensten.

Onderstaand het bericht, zoals op diverse media gepubliceerd:

“Regelmatig stellen onze opdrachtgevers ons de vraag om totaaloplossingen te bieden, van de levering en installatie van parkeersystemen tot aan het vormgeven en aanbrengen van signing en verlichting. Om aan deze toenemende vraag gehoor te geven hebben Scheidt&Bachmann, TSWG en VKS besloten een strategische samenwerking aan te gaan.

Het bundelen van onze krachten zal er toe leiden dat wij binnen de gehele Benelux op een effectieve manier gehoor kunnen geven aan de vraag voor totaaloplossingen. Deze samenwerking zal, door gezamenlijke innovaties, ook gaan leiden tot nieuwe ontwikkelingen in de markt welke aan de eindklant toegevoegde waarde zal bieden binnen onze totaaloplossingen. Naast het als eenheid opereren in de markt, zullen de partners ook individueel in de markt blijven optreden voor de afzonderlijke disciplines.

Bent u nieuwsgierig naar het totale product- en dienstenportfolio dat wij als partners kunnen bieden, neemt u dan gerust contact op met één van onze adviseurs.

Scheidt & Bachmann is uw partner voor smart parking solutions en biedt innovatieve en betrouwbare parkeeroplossingen voor zowel on- als off-street parkeren op basis van value engineering, advies, installatie, onderhoud en serviceondersteuning.

TS Wayfinding Group, kortweg TSWG is een totaalaanbieder van kwalitatieve oplossingen op het gebied van  parkeren, bewegwijzering en signage. Vanuit haar specifieke kennis en ervaring in wayfinding leiden zij opdrachtgevers met hun individuele wensen en specificaties naar de best passende oplossing. Zij adviseren, ontwerpen, produceren en organiseren de uitvoering en het onderhoud.

 VKS Schiedam verzorgt al vele jaren onderhoud, service en installatiewerk aan parkeerinstallaties en toegangscontrolesystemen. Door haar flexibiliteit en het leveren van uitstekende kwaliteit is VKS Schiedam uitgegroeid tot een betrouwbare installatie en onderhoudspartner op honderden locaties in de gehele Benelux.”