VKS Schiedam ook uw partner in recreatietechniek

Met gepaste trots kan VKS Schiedam een uitbreiding van haar diensten aankondigen. Met ingang van 1 juli 2018 is VKS Schiedam official distribution partner van Scheidt & Bachmann. Wij zullen ons uiteraard niet begeven in markten, waar onze gewaardeerde opdrachtgevers zich bevinden. Met VKS Schiedam zullen wij ons richten op segmenten in de recreatie- en klein zakelijke markt. VKS Schiedam is reeds twee jaar actief in deze segmenten met het Parksenz systeem. Met de uitbreiding van onze diensten, kunnen wij onze klanten als campings, jachthavens, wellness centra en single tenant kantoor gebouwen ook voorzien van toegangscontrole systemen en andere oplossingen. VKS Schiedam denkt met deze stap een markt te betreden waar veel kansen liggen en behoefte is aan producten en diensten welke normaal enkel bij het commercieel parkeren worden aangeboden.

De eerste mogelijkheid tot kennismaking met onze producten zal zijn op de Recreatechbeurs in november 2018.

Hieronder vindt u het officieel gepubliceerde bericht:

VKS Schiedam officieel dealer Scheidt & Bachmann oplossingen

Vanwege de groei die Scheidt & Bachmann doormaakt in de Benelux en de focus en aandacht welke wij willen behouden voor onze gerespecteerde opdrachtgevers kiezen wij voor een uitbreiding middels een officieel dealerschap. Het aantal marktsegmenten binnen onze branche is groter dan waar momenteel de focus op ligt. Daarom hebben wij een betrouwbare partner geselecteerd en zijn wij verheugd te melden dat VKS Schiedam officieel dealer is per 1 juli 2018 voor acces- en parkeeroplossingen voor de leisure-sector en toegangsregulatie objecten binnen de Benelux. Hierbij kunt u denken aan kantoren, bewonersgarages, campings, welnessresorts, vakantieparken e.d..

Naast het dealerschap behouden wij met VKS Schiedam ook de unieke samenwerking als installatie- en onderhoudspartner.

Wij zijn trots op de totstandkoming van deze samenwerking en uitbreiding van onze marktsegmenten en hebben er het volste vertrouwen in dat wij onze klanten hiermee het beste kunnen bieden op het gebied van acces- en parkeeroplossingen. Met deze uitbreiding kunnen wij met gekende Scheidt & Bachmann kwaliteiten in alle marktsegmenten goed opereren.

Wil je meer weten over dit dealerschap? De accountmanagers van VKS Schiedam en Scheidt & Bachmann vertellen u er graag meer over!